top of page

Auto Huren Zonder zorgen

Met een huurauto van o.a. Auto huren Kreta, hoef je je nergens druk om te maken. Je huurauto is namelijk standaard optimaal verzekerd. Dus ook tegen schade aan glas-banden-bodem-dak en diefstal. Gaat er toch iets mis? Geen paniek. Tenzij je het zelf wel heel bont gemaakt hebt, heeft U een all-risk verzekering. Wij bemiddelen alleen met het beste autoverhuurbedrijf van Kreta, al meer dan 25 jaar een begrip op het eiland!

Camper busje

Auto huren wereldwijd

  1. ​Zorgeloos auto huren wereldwijd. Daar is waar Sunny Cars voor staat.

  2. Bij Sunny rijdt U zorgeloos, notabene de eerste autoverhuur die is aangesloten bij ANVR.

  3. Bij Sunny huur je ook met de alles in een formule, dus geen verassingen achteraf!

  4. Daar is waar Fivos Travel ook voor staat, dus zijn wij trots op onze partner in auto huren wereldwijd, Sunny Cars!

Vintage auto

Holiday Cars

  1. Een auto huren zonder dat u zich ook maar ergens druk om hoeft te maken. Dat staat voorop bij HolidayCars.com. Daarom doen we er ook alles aan om uw ervaring met autohuur zo goed mogelijk te laten verlopen: ons support team staat direct voor u klaar om eventuele problemen op te lossen en u komt niet voor onaangename verrassingen te staan. Alles omtrent de autohuur, verzekeringen en beperkingen staat namelijk uitvoerig beschreven in de voorwaarden van HolidayCars.com en de lokale verhuurder die de auto verhuurt aan u.

Sportauto

Auto Huren Kreta

  1. Met een huurauto van Auto huren Kreta, hoef je je nergens druk om te maken. Je huurauto is namelijk standaard optimaal verzekerd. Dus ook tegen schade aan glas-banden-bodem-dak en diefstal. Gaat er toch iets mis? Geen paniek. Tenzij je het zelf wel heel bont gemaakt hebt, heeft U een all-risk verzekering. Wij bemiddelen alleen met het beste autoverhuurbedrijf van Kreta, al meer dan 25 jaar een begrip op het eiland!

Jouw auto verkopen?

Het bedrijf achter ikwilvanmijnautoaf.nl. We zijn begonnen in 2006 en binnen enkele jaren uitgegroeid tot hét online platform voor de in- en verkoop van tweedehands voertuigen. Wij helpen particulieren hun auto, camper, caravan en andere (recreatie)voertuigen te verkopen. Ons bestand telt 11.000 RDW-erkende dealers die via ons platform dagelijks biedingen plaatsen. Inmiddels doen we dit al ruim 10 jaar en zijn we uitgebreid naar België en Duitsland.

bottom of page