top of page

Sea Waves

Gezellig, net en modern appartement direct aan het water in het midden van Chersonissos. Een aparte slaapkamer en een gecombineerde woonkamer en keuken. Zeezicht in alle richtingen. Gunstige locatie, dicht bij alles, Winkels, terassen, boulevard. Diverse kleine stranden in de buurt. 

 

  • Prachtige zeezichten vanuit alle kanten

  • 50 meter van zee

  • Gratis parkeren in de straat

  • LCD

  • Een aparte slaapkamer, een gecombineerde woonkamer/keuken en badkamer,

Beach at Sea Waves.jpeg
Strand
 

U verblijft in het bruisende Chersonissos, Een gunstige locatie, dicht bij alles. Diverse kleine stranden in de buurt. Winkels, cafe's direct op loopafstand. Ondanks direct in Chersonissos een rustige ligging. Mooie stranden met het diepblauwe water van de Kretenze zee maken uw verblijf zeer aangenaam. Star Beach Waterpark op loopafstand te breiken.

Beach in the night.jpg
Direct van eigenaar te huur,
 

Dit verblijf wordt u aangeboden door Kostas & Lena die hun uiterste best doen om uw vakantie in hun accommodatie zo fijn mogelijk te maken. Zo kunt u ook kennis maken met de locale producten van hun Olijven en Bloemen. Zij zijn een begrip in Chersonissos en hebben ook een winkel met bloemen en locale produkten 150 meter verwijderd van het complex. Zij heten u van harte welkom!

KALOS IRTHATE!

Kostas & Lena.jpg
bottom of page